Polgármester
Polgármesteri felhívás

Polgármesteri felhívás

2020.03.24.  

Tisztelt Lakosság!

Olaszországban kimutatták, hogy a légszennyezettség is elősegíti a vírus terjedését, ezért kérem a következő pontokat szíveskedjenek szigorúan betartani!

Tovább »

1/2020. (III. 16.) polgármesteri és jegyzői közös utasítás a koronavírussal összefüggő önkormányzati feladatokról

1/2020. (III. 16.) polgármesteri és jegyzői közös utasítás a koronavírussal összefüggő önkormányzati feladatokról

2020.03.17.   [185 KB]

Tök község polgármestereként és a Budajenő Közös Önkormányzati Hivatal Töki Kirendeltsége jegyzőjeként a Kormány által a 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelettel elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében a következő intézkedéseket rendeljük el a településen:

1.) A Budajenő Közös Önkormányzati Hivatal Töki Kirendeltsége 2020. március 17. napjától nem fogad ügyfelelet.

2) A Töki Petőfi Emlékkönyvtár és Művelődési Ház, valamint a Helytörténeti Múzeum 2020. március 17. napjától határozatlan időre bezár.

3) A védőnő 2020. március 17. napjától - további intézkedésig - kizárólag telefonos egyeztetés után és indokolt esetekben tart családlátogatást. Telefonszáma: 70/850-7441

4) Háziorvosi rendelésen megjelenés csak előzetes telefon bejelentkezés alapján lehetséges.

Tovább »

1/2020. (III.15.) polgármesteri utasítás

1/2020. (III.15.) polgármesteri utasítás

2020.03.15.   [479 KB]

Tök Község Polgármestere a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Kormány 45/2020. (III. 14.) Korm. rendeletében kapott felhatalmazás alapján az alábbiak szerint rendelkezem a településen működő Gyermekliget Waldorf Óvoda illetve Csillagvilág Református Óvoda tekintetében.

  1. A Gyermekliget Waldorf Óvoda (Tök, Petőfi S. u. 29.) tekintetében a fenntartóval egyeztetve rendkívüli szünetet rendelek el 2020. március 16. napjától.
  2. A Csillagvilág Református Óvoda (Tök, Kútvölgy 19.) tekintetében a fenntartóval egyeztetve rendkívüli szünetet rendelek el 2020. március 16. napjától, azzal, hogy a szünet ideje alatt ügyeleti rendszert biztosít azon gyermekek számára, akik megfelelnek az alábbi együttes feltételeknek…

Tovább »

Változik az aljegyző személye

Változik az aljegyző személye

2020.02.25.  

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020 március 1-től változik az aljegyző személye. Bajtekné dr.Halász Ildikó tölti be a pozíciót, aki 8 jelölt közül nyerte el a pályázatot.

Tovább »

Polgármesteri tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató

2020.02.25.  

Pénteken Budakeszin a HVB (Helyi Védelmi Bizottság) ülésén jártam, ahol több témáról is szó esett.

Koronavírussal kapcsolatban megnyugtató híreket közöltek velünk polgármesterekkel. Magyarországon nincs jelen, "csak" influenzáról beszélhetünk, de kellő körültekintéssel legyünk azért.

Tovább »

Polgármesteri közlemény

Polgármesteri közlemény

2020.02.14.   [174 KB]

Örömmel vettük levelüket, amelyben a hagyományok, helyi értékek megőrzésére hívják fel a figyelmünket. Magam és a képviselő-testület vezérfonalunknak tartjuk, hogy a közösség érdekében, a közösségért dolgozzunk eskünkhöz híven.

Kiemelt feladatnak tartjuk Tök kulturális fejlődését, a jövő nemzedék részére a példamutató, hagyományokat ápoló és megőrző tevékenységek, kezdeményezések, szervezetek támogatását.

Tovább »

Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő

2019.12.13.  

Tisztelt Választópolgárok, Kedves Lakosok!

A választások óta ugyan eltelt már egy kis idő, de köszönetet mondani sosem késő!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az október 13-ai választás alkalmával megtiszteltek bizalmukkal és így én lehetek ennek a különleges községnek és közösségnek a polgármestere.

Remélem ezalatt a rövid idő alatt is sikerült érzékelniük apróbb változásokat, és remélem, hogy egyre többen fognak csatlakozni kezdeményezéseinkhez és bekapcsolódni a közös munkába, hogy a nagyobb célok is megvalósuljanak. A Képviselő-testület tagjai is rengeteg energiát fektetnek abba, hogy a lakosság elégedettebb legyen.

A karácsonyi bevásárlás és az év vége közeledtével sajnos egyre nő a fáradtság és ezért kérek mindenkit, hogy picit lassítson, legyen többet szeretteivel, beszélgessen többet szomszédjával! Jöjjön el a december 15-én tartandó Falukarácsonyra és kapcsolódjon ki az általunk nyújtott programok segítségével.

Ezúton kívánok a képviselő testület és a magam nevében minden magánszemélynek, civil szervezetnek és a községünkben működő vállalkozásnak áldott, békés szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket!

Tovább »

Sajtóközlemény - Táncsics Mihály utca felújításának megkezdése Tökön

Sajtóközlemény - Táncsics Mihály utca felújításának megkezdése Tökön

2019.11.27.   [210 KB]

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Projekt indulásáról!

A Pénzügyminisztérium támogatásával a projekt keretében a Táncsics Mihály utca fejlesztése valósul meg. A projekt támogatási intenzitása 95%, a vissza nem térítendő támogatás összege 100,30 millió Ft, amelynek forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatából. A program keretében a Táncsics Mihály utca szilárd burkolatának felújítása történik a helyi szolgáltatások, oktatási intézmények és munkahelyek gyorsabb megközelíthetősége érdekében, a településkép javításának céljából, a település népességmegtartó erejének növelése és a közúti közlekedés okozta környezetterhelés csökkentése mellett.

Tovább »

Polgármesteri felhívás

Polgármesteri felhívás

2019.10.30.   [121 KB]

Tájékoztatom Önöket, hogy a Budajenői közös Önkormányzati Hivatal Töki Kirendeltségén a telefonközpont hibája miatt gyakran előfordul, hogy a Polgármester és a Hivatal munkatársai nem elérhetőek. A telefonközpont javítása, kicserélése folyamatban van.

Amíg az Önök részére nem rendeződik megnyugtatóan a Hivatal telefonos elérhetősége, a Polgármester és az ügyintézők a következő mobil számon érhetők el ügyfélfogadási időben: 06/70 8507 440

Tovább »

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyv

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyv

2019.08.02.  

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete módosításáról partnerségi és lakossági egyeztetési tervdokumentáció

Tovább »