Polgármester
1848

1848

2019.03.15.   [114 KB]

Tök Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves Családját az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére rendezett koszorúzásra és ünnepségre

Tovább »

Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő

2019.03.07.  

„Ünnepeljük együtt a nőket, akik nélkül a világ és a jövő nem lehetne olyan csodálatos.”

Malala Yousafzai

Ezzel az idézettel és egy Kéri János verssel köszöntöm Községünk minden nő lakosát a Nemzetközi Nőnap alkalmából!

Tovább »

A Budaörsi Rendőrkapitányság felhívása

A Budaörsi Rendőrkapitányság felhívása

2019.03.05.  

A sértettek részére, egyébként gazdasági kapcsolatban álló cég nevében, de megtévesztő hasonlóságot mutató, vagy gmail.com-os tartományból érkező e-mailt küldenek, amelyben a gazdasági partner bejelenti, hogy bankszámlaszáma megváltozott. Adott esetben ezt megelőzi egy megerősítő telefonhívás is, amelyben megtévesztőleg, magát a gazdasági partner pénzügyi előadójának kiadó ismeretlen személy szóban is a fenti adatokat közli.

Tisztelettel felhívom figyelmét arra, hogy az ilyen esetekben fokozott figyelemmel járjanak el!

Tovább »

Felhívás

Felhívás

2019.01.10.  

Kérjük Önöket, hogy a közelgő szokatlanul hideg időjárásra való tekintettel, fokozottan ügyeljenek a vízóra aknájuk épségére.

A tartós hideg károkat okozhat a vízórákban és a szerelvényekben, aminek következménye a nagy mennyiségű vízelfolyás lehet.

Tovább »

További két év moratórium az illegális kutak engedélyezésére

További két év moratórium az illegális kutak engedélyezésére

2018.12.17.  

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére az Országgyűlés elfogadta az illegálisan kialakított kutak bírságmentes fennmaradására korábban 2018. december 31-ig szóló időpont 2020 végéig történő meghosszabbítását.

Tovább »

Meghívó

Meghívó

2018.12.16.   [643 KB]

Tök Községi Önkormányzati Épület és a Művelődési Ház energetikai korszerűsítésének és megújuló energiával való fejlesztésének ünnepélyes átadása

Tovább »

Sajtóközlemény projekt zárásáról

Sajtóközlemény projekt zárásáról

2018.10.31.   [400 KB]

Tök Községi Önkormányzat épület és a Művelődési Ház energetikai korszerűsítésének és megújuló energiával való fejlesztésének befejezése.

Tök Község Önkormányzatának projektje a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A program keretében 67,35 mFt támogatással energetikai korszerűsítésre került az önkormányzat és az művelődési ház épülete, továbbá napelemes rendszer került kiépítésre. A fejlesztés az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap és Magyar költségvetési forrásai által, vissza nem térítendő 98,91 %-os támogatási intenzitással valósult meg.

Tovább »

Támogatás a téli rezsicsökkentésben nem részesült háztartások számára

Támogatás a téli rezsicsökkentésben nem részesült háztartások számára

2018.09.06.  

A juttatás igényelhető tűzifa, szén, propán-bután palackos gáz, propán bután tartályos gáz, fűtőolaj, illetve pellet/brikett formájában.

A kormányhatározat alapján az igénybejelentést legkésőbb 2018. október 15. napjáig kell benyújtani az Önkormányzathoz, amely határidő elmulasztása jogvesztő.

Tovább »

Tájékoztatás

Tájékoztatás

2018.08.15.  

Az ÉDV Zrt-től kapott értesítés alapján ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. augusztus 15-én, a mai napon, reggel 8 órától 12 óráig a vízszolgáltatás Tök Fő utcában szünetel.

A kellemetlenségért szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Tovább »

TV hálózat korszerűsítés

TV hálózat korszerűsítés

2018.07.23.  

Örömmel értesítem Önöket, hogy az INVITEL megkezdte a még az 1990-es évek elején a településünkön kiépített kábel TV hálózat korszerűsítését.

A kiépítésre kerülő modern optikai kábellel lehetővé válik, hogy a településünkön már két szolgáltató tud magas színvonalú ITERNET- KÁBEL TV és TELEFON szolgáltatást biztosítani a lakósság számára.

Tovább »