Most: 0°C gyengén felhős, Ma: min: -5°C max:2°C borult, További...
     
Polgármester
Közmeghallgatás

Közmeghallgatás

2018.01.15.   [191 KB]

Tök Község Önkormányzatának Képviselő-testülete tisztelettel meghívja Tök Község polgárait a Művelődési Házba 2018. január 23-án (kedden) a 18 órakor kezdődő lakossági fórummal egybekötött nyílt Képviselő Testületi ülésre, melynek tárgya: a Településképi Arculati Kézikönyv munkaanyagának és a Településképi rendelettervezet megvitatása.

Majd azt követően a 19 órakor kezdődő falugyűléssel egybekötött közmeghallgatásra.

Tovább »

Gyászjelentés

Gyászjelentés

2017.12.23.  

Tisztelt Lakosság!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett kolleganőnk, Faragóné Nádrai Erika hosszú, méltósággal viselt betegsége következtében 2017. december 15. napján elhunyt.

A Budajenői Közös önkormányzati Hivatal valamennyi dolgozója nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a Családnak.

Tovább »

Településképi Arculati Kézikönyv

Településképi Arculati Kézikönyv

2017.08.18.  

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság aktív részvételére. Kérjük, amennyiben szeretne részt venni a közös munkában írásban regisztráljon a honlapon biztosított felületen!

Regisztrálni a településképi arculati kézikönyv partnerségi egyeztetési felületén lehet 2017. augusztus 18. - szeptember 16. között.

Tovább »

Igazgatási szünet

Igazgatási szünet

2017.07.26.  

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budajenői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője a Töki Kirendeltségen igazgatási szünetet rendelt el, a következők szerint:

  • Időszak: 2017. július 31. - augusztus 4.
  • Ügyfélszolgálat szünetel

Az első ügyfélfogadási nap 2017. augusztus 7.

Tovább »

Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő

2017.04.19.  

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Tök Község hivatalos honlapján.

Tök Község polgármestereként szeretném elérni, hogy a megújult portál valamennyi látogatója számára áttekinthető, hasznos és pontos információkkal szolgáljon.

Virtuális nézelődésük közben felfedezhetik, megismerhetik majd Tök Község számtalan értékét, szépségét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Szeretnénk hasznos információkat nyújtani mindazoknak, akik Tökre készülnek utazni, vagy itt szeretnének vállalkozást indítani. Célunk, hogy minél több, a településünket érintő információ megjelenjen a honlapon. Így elérhetőek lesznek már a közeljövőben a képviselő-testületi ülések meghívói, előterjesztései és döntései is.

Tovább »