Polgármester
Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő

2019.12.13.  

Tisztelt Választópolgárok, Kedves Lakosok!

A választások óta ugyan eltelt már egy kis idő, de köszönetet mondani sosem késő!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az október 13-ai választás alkalmával megtiszteltek bizalmukkal és így én lehetek ennek a különleges községnek és közösségnek a polgármestere.

Remélem ezalatt a rövid idő alatt is sikerült érzékelniük apróbb változásokat, és remélem, hogy egyre többen fognak csatlakozni kezdeményezéseinkhez és bekapcsolódni a közös munkába, hogy a nagyobb célok is megvalósuljanak. A Képviselő-testület tagjai is rengeteg energiát fektetnek abba, hogy a lakosság elégedettebb legyen.

A karácsonyi bevásárlás és az év vége közeledtével sajnos egyre nő a fáradtság és ezért kérek mindenkit, hogy picit lassítson, legyen többet szeretteivel, beszélgessen többet szomszédjával! Jöjjön el a december 15-én tartandó Falukarácsonyra és kapcsolódjon ki az általunk nyújtott programok segítségével.

Ezúton kívánok a képviselő testület és a magam nevében minden magánszemélynek, civil szervezetnek és a községünkben működő vállalkozásnak áldott, békés szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket!

Tovább »

Sajtóközlemény - Táncsics Mihály utca felújításának megkezdése Tökön

Sajtóközlemény - Táncsics Mihály utca felújításának megkezdése Tökön

2019.11.27.   [210 KB]

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Projekt indulásáról!

A Pénzügyminisztérium támogatásával a projekt keretében a Táncsics Mihály utca fejlesztése valósul meg. A projekt támogatási intenzitása 95%, a vissza nem térítendő támogatás összege 100,30 millió Ft, amelynek forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatából. A program keretében a Táncsics Mihály utca szilárd burkolatának felújítása történik a helyi szolgáltatások, oktatási intézmények és munkahelyek gyorsabb megközelíthetősége érdekében, a településkép javításának céljából, a település népességmegtartó erejének növelése és a közúti közlekedés okozta környezetterhelés csökkentése mellett.

Tovább »

Polgármesteri felhívás

Polgármesteri felhívás

2019.10.30.   [121 KB]

Tájékoztatom Önöket, hogy a Budajenői közös Önkormányzati Hivatal Töki Kirendeltségén a telefonközpont hibája miatt gyakran előfordul, hogy a Polgármester és a Hivatal munkatársai nem elérhetőek. A telefonközpont javítása, kicserélése folyamatban van.

Amíg az Önök részére nem rendeződik megnyugtatóan a Hivatal telefonos elérhetősége, a Polgármester és az ügyintézők a következő mobil számon érhetők el ügyfélfogadási időben: 06/70 8507 440

Tovább »

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyv

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyv

2019.08.02.  

Tök Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete módosításáról partnerségi és lakossági egyeztetési tervdokumentáció

Tovább »

Tök Község Településfejlesztési Koncepció

Tök Község Településfejlesztési Koncepció

2019.08.02.  

Tök Község Településfejlesztési koncepció készítése és Településszerkezeti terve és helyi építési szabályzata módosítása és felülvizsgálata, valamint Környezeti értékelés – államigazgatási egyeztetési, partnerségi és lakossági egyeztetési tervdokumentáció

Tovább »

Hirdetmény

Hirdetmény

2019.08.02.   [80 KB]

Tök Község új Településfejlesztési koncepciója, Településszerkezeti terve és Helyi Építési Szabályzata, valamint a Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete módosításának véleményezéséhez.

A mai HÉSZ lakóssági fórum technikai okok miatt elmarad!

A lakóssági fórum új időpontja 2019.08.22.-e, csütörtök 18 óra, Művelődési Ház.

Tovább »

Zártkerti utak javítása

Zártkerti utak javítása

2019.08.01.  

Az elmúlt 15 évben fokozatosan 60%-ban kiépítésre került a külterületi területeken a víz és villany hálózat. Ez nagymértékben hozzájárul a zártkerteket és a pincéket használók ott tartózkodásának összkomfortossá tételéhez, pl. munka utáni mosakodás lehetősége, szüretkor pedig a hordók és más a szürethez használt eszközök mosásához nem kell vizet felszállítani a hegyre. Az infrastrukturális ellátottság fejlesztésének soraiban az úthálózat kiépítettsége, állapota a legelmaradottabb. Az árok rendszer fejlesztése a következő évek sürgető feladata.

Tovább »

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

2019.08.01.   [349 KB]

Tök község zártkerti területeinek mezőgazdasági hasznosításának segítése és a szükséges infrastrukturális háttér fejlesztése

A projekt az Agrárminisztérium támogatásával valósult meg. 10 millió forint vegyes finanszírozású támogatás segítségével került fejlesztésre a Tök községi zártkert egy része. A projekt keretében a Somogyi Béla utca, a Zengő út és Szombati út javítása történt meg. Továbbá a Somogyi Béla utca mellett lévő víztároló került felújításra.

A projektről bővebb információ

Tovább »

Nemzeti Összetartozás Napja

Nemzeti Összetartozás Napja

2019.06.04.   [255 KB]

Tök Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2019. június 4-én, kedden 17 órakor kezdődő, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából rendezett koszorúzásra.

Beszédet mond Balogh Kálmán polgármester.

Tovább »

Volánbusz menetrend módosítás 2019. június 15-étől

Volánbusz menetrend módosítás 2019. június 15-étől

2019.05.06.   [422 KB]

A Zsámbéki-medencében 2018 decemberében bevezetett közlekedési rend jelenleg iskolai előadási napokon és tanítási szünetben munkanapokon ugyanazt a kínálatot biztosítja. Figyelembe véve, hogy a nyári tanítási szünet ideje alatt az utazási igények jelentősebb csökkenése figyelhető meg nemcsak az iskolaszünet, hanem a szabadságolások miatt is, társaságunk a nyári tanítási szünet időszakára egy, az iskolai munkanapokhoz képest kismértékben csökkentett kínálatú menetrend bevezetését tervezi.

793, 794, 795 Budapest - Budajenő - Perbál - Zsámbék autóbuszvonalak 2019. június 15-étől érvényes tervezett menetrendjei

Tovább »